Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

01

ΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Η Medea Pictures αποτελεί μια αμκε που δημιουργήθηκε από την εμφανή ανάγκη της εγχώριας καλλιτεχνικής παραγωγής για προβολή και ανάδειξη αξιόλογων θεατρικών παραστάσεων και κινηματογραφικών έργων νέων καλλιτεχνών από ανθρώπους που διαθέτουν ταλέντο και όρεξη για δημιουργία, αλλά στερούνται τα απαραίτητα επικοινωνιακά και πρακτικά εργαλεία για να στηρίξουν τη δουλειά τους.

Σκοπός της είναι η στήριξη και προαγωγή της σύγχρονης ελληνικής θεατρικής παραγωγής, τα ποιοτικά κινηματογραφικά έργα με άξονες την καινοτομία, τον πειραματισμό και τη δημιουργικότητα καθώς και η ποιοτική παραγωγή και εκμετάλλευση περιεχομένου (Image & Video) για το διαδίκτυο.

Τομείς Δραστηριοποίησης

Medea Logo Long - About

02

Δεξιοτητες

Στόχος μας, είναι να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον εκάστοτε προϋπολογισμό. Επαγγελματισμός για εμάς, σημαίνει να διαθέτουμε γνώση εμπειρία, ποιότητα, φιλικότητα και έξυπνες προτάσεις προσφέροντας υψηλή ποιότητα μέσα σε αυστηρά χρονικά περιθώρια.

%

Film/TV Productions

%

Stage Productions

%

Web Content

%

Consulting

03

Η Ομαδα

Εμμανουήλ Γ. Μαύρος

Film/TV Director, Producer, Writer

Ρένα Σανταμούρη

Production Designer – Art Director

Πάνος Μπέσης

Director of Photography – Steadicam Operator

04

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

05

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ Timeline

Προσεγγίζουμε την κάθε δημιουργική διεργασία με όρεξη και διάθεση, να εμπλακούμε σε αυτή σε κάθε στάδιο της παραγωγής και να λύνουμε κάθε πρόβλημα που μπορεί να εμφανιστεί. Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε ότι έχετε το χρόνο να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΣ

Το θέατρο “ΔΡΟΜΟΣ” με υπότιτλο “στέκι τεχνών” σχεδιάστηκε στα πρότυπα των μικρών alternative underground theatres του Λονδίνου έχοντας στο μυαλό μας μόνο μια σκέψη.

Ελεύθερο βήμα έκφρασης σε όλους!

Επίσημη ιστοσελίδα: Θέατρο ΔΡΟΜΟΣ

ΜΑΪΟΣ 2020

ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΜΗΔΕΙΑ” (Medea Theatre Group):

έχει στόχο να διατρέξει ένα εκτεταμένο ρεπερτόριο από αρχαίο δράμα, τραγωδία και κωμωδία καθώς και σαιξπηρικό θέατρο, σύγχρονο ευρωπαϊκό και νεοελληνικό θέατρο, λαϊκά και λόγια παραμύθια.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2020

ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ

Μια νέα χρόνια άρχισε. Ο σκοπός και τα μοτίβα μας δεν άλλαξαν. Η φιλοσοφία μας έμεινε ακριβώς ίδια: “Μας αρέσει να δημιουργούμε”. Μείνετε συντονισμένοι με νέες ανακοινώσεις και συνεργασίες ή επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2019

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ  “7Arts Channel”

Η Medea Pictures από τον Ιούλιο του 2019 ιδρύει, δημιουργεί και σχεδιάζει την προώθηση του καναλιού 7Arts κάνοντας παραγωγή σε όλο το περιεχόμενο των βίντεο.

Με πρόγραμμα και video περιεχόμενο προσιτό σε όλους , παρουσιάζουμε κυρίως εκπομπές που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εστιάζουν στην τέχνη, έχουν καλλιτεχνικό υπόβαθρο ή ερμηνεύουν κάποια καλλιτεχνικά και αισθητικά στοιχεία. Από το κανάλι μας δεν λείπουν οι εκπομπές για τον κινηματογράφο, το θέατρο, το βιβλίο, τις κλασσικές τέχνες, αλλά και stand up comedies και web series και ντοκιμαντέρ που εστιάζουν στην ιστορία και στην τέχνες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ “Sonata” short film

Σε σενάριο Θεώνης Κοντραφούρη και συνσκηνοθεσίας Θεώνης Κοντραφούρη και Εμμανουήλ Γ. Μαύρου, ολοκληρώνεται η ταινία μικρού μήκους βασισμένη στο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου “Σονάτα του Σεληνόφωτος”.

Τα μέλη μιας οικογένειας έχουν παγιδευτεί σε ένα σπίτι που στοιχειώνει το μυαλό τους.

Περίληψη:

The Woman in White is reminiscing as she wanders in a lifeless home. Wife, mother, housekeeper, poet, female, mortal human… All these parts of herself no longer seem to exist but her presence still seems to be everywhere. She is inside the photos that keep the Man still, silent and indifferent in front of the TV screen. Close to her baby who needs her care and caress. Inside the reflection in the mirror when the Girl in Black looks at herself as she is struggling to figure out how to leave a home she can no longer bear. “Let me come with you…” they both ask, as a demand and a plea. And maybe, until the moon is gone from the night sky, perhaps they will have found the way that leads each of them from the darkness to light…

Official Facebook Page

Official Site