Share

ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΑΛΑΤΙ & ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ ΑΛΑΤΙ & ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ

Λεπτομερειες Παραγωγης

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΩΜΙΚΑ…

Όχι, όχι, όχι δεν είναι μια απλή κωμωδία, είναι μια μυσταγωγική διαδικασία που γίνεται κωμωδία για να διαμορφώσει την κουλτούρα του σύγχρονου ανθρώπου. Κλείνουμε το μάτι στο παράδοξο και το πιάνουμε στο πιο σοβαρό. Αυτήν την εκπομπή χρειάζεται να την δείτε κι αν την αγαπήσατε καλύτερα για εμάς για δυο λόγους: Την αναπαραγωγή και μετάδοση ιδεών μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης και την αυθεντική αλήθεια.

Μια κάμερα, ένα μικρόφωνο, εσείς με εμάς μια μεγάλη παρέα και μια βουτιά στον ξεχωριστό, ιδιαίτερο και συναρπαστικό σκεπτικό κόσμο της κωμωδίας, της σάτιρας, της κριτικής, του σαρκασμού και της προτροπής κατάργησης των λανθασμένων ιδεών. Τα αστεία είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να τρυπώνουν διακριτικά στο υποσυνείδητο, μεταφέροντας ιδέες και μηνύματα που μετουσιώνονται σε μια εξίσωση αλήθειας που απειλούν την ψεύτικη ηθική.

Ο ρόλος αυτής της εκπομπής είναι η ανάδειξη των κακώς κειμένων της κοινωνίας και της πολιτικής, με λόγο που δεν είναι και τόσο συνηθισμένος στις μέρες μας και με λέξεις που γίνονται: Ξηρά Τροφή, Αλάτι και Κρεμμύδια με τον άνθρωπο και το πουλί του!

Στο δια ταύτα:

Ο Γεώργιος Γιολδάσης είναι γέννημα θρέμμα της αθάνατης Ελληνικής επαρχίας και πιο συγκεκριμένα μιας μικρής πόλης της Ηπείρου. Μικρής αλλά εξελιγμένης με ηλεκτρισμό, βίντεο κλαμπ και εσωτερικές αποχετεύσεις. Μετακόμισε στην Αθήνα σε εφηβική ηλικία και από τότε δε λέει να ξεκολλήσει από κει.

Τα πρώτα του βήματα στο χώρο της διανόησης τα έκανε με τη συγγραφή ενός θεατρικού στην έκτη δημοτικού και μερικών ακόμη ως λυκειόπαις. Μετά, μαζί με όλη τη γενιά του κατά τη δεκαετία του ‘90 και του 2000, πήρε ρεπό από τα τεκταινόμενα μέχρι που το’ φεραν οι καιροί και το ’δειξαν οι χρόνοι κι άρχισε πάλι να δραστηριοποιείται.

Μουσικός παραγωγός (στο Radio General και τον Boem Radio), κειμενογράφος και συγγραφέας (χωρίς να έχει εκδώσει τίποτε ακόμη), με επίσημες συμμετοχές στη δημιουργία διαφημιστικών σποτ και ερωτικών επιστολών για συγγενείς και φίλους, κάνει το επόμενο μεγάλο του βήμα ως υπερήφανο μέλος της ομάδος της 7Arts.

Λατρεύει τη μουσική των 80’ς και τον καφέ, απεχθάνεται όσους στρίβουν χωρίς φλας και τον αρακά, και έχει δημιουργήσει τη δική του θεωρία συνομωσίας σύμφωνα με την οποία η Βόρειος Κορέα δεν είναι χώρα αλλά ένα θεματικό πάρκο. Σαν τη Disneyland την Πράγα.

Πιότερα στοιχεία για το Γεώργιο, μπορείτε να συλλέξετε από τη σελίδα του και τα social media του

Internet page: www.nova-era.gr
Facebook: @kainiepoxi
Instagram: kaini_epoxi.nova_era
Twitter: @KainiEpoxi

Θα τα λέτε μαζί του συχνά, όσο έχουμε την κατάρα να ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς.

  1. Category : Comedy
  2. Starting Date of production : 11/06/2019
  3. Host: Georgios Gioldasis
  4. Produced by : Medea Pictures
  5. Producer : Emmanuel G. Mavros